fbpx

Varukorg :

Din vagn är tom

Tebibs Art vilkor

Här kommer viktiga informationer om villkor som gäller samt vilka rättigheter har du som kund vid beställning av bilder från Tebibs Art. Var vänlig läs igenom noga.

Konstverk som Tebibs Art skapar för privat bruk är momsbefriade. Beroende på betalningssätt sker betalning i via hemsidan eller i samband med att kunden hämtar ut bilden från oss, så att ingen förväxling sker.

Beställning

Beställningen påbörjat när du har godkänt via beställningsformuläret eller via kostnadsförslaget. Det skickas till dig efter att du gjort enförfrågan mejl

Avboka en beställning

Vill kunden avboka beställningen, går det bra så länge inte processen redan är påbörjad. Vänligen meddela mig så fort som möjligt. Kunden är skyldig att betala om bilden är färdiggjord och levererad.

Tebibs Art garanterar att alltid göra sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd med sin bild och uppfylla det som kunden efterfrågar. Små efterjusteringar kan ske om kunden efterfrågar det, detta om kunden betalar de extra transportkostnaderna.

Frakt och leverans

Fraktkostnaden 100kr med PostNord, 250kr med DHL,önskas hemkörning inom Stockholm via Tebibs Art kostar 450kr och går bra också att hämta (grattis) från oss. Vi meddelar kunden när vi har skickat iväg ordern.

Leveranstider

Leveranstiden varierar beroende på hur lång beställningskön är. Skriv när ni önskar bilden ska vara klar, när du skickar din förfrågan så får du en uppskattning om leveranstid.

Skadad bild

Vi ser alltid till att bilden är välpackad och i gott skick när den skickas. Om den går sönder vid leverans får du fotografera skadan och kontakta först PostNord. För mer info se deras villkor på PostNord.se. En reklamation ska göras samma dag till Posten, därför är det av yttersta vikt att du kontrollerar dina produkter. För att kunna reklamera måste det finnas en fysisk skada på produkten. En reklamation görs till Posten via telefon eller på deras hemsida. Om detta ej går att lösa kontakta och skicka foton till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Tebibs Art kan ordna det som ska göras.

Det finns alltid en möjlighet att få en ny bild eller få pengarna återbetalade av Tebibs Art om porträttet skadad.

Copyright

Alla bilder på hemsidan har copyright. Copyrights by Tebibs Art. Inga bilder får användas på andra hemsidor utan mitt tillstånd.

Sekretess och cookies

Du kan känna dig trygg med att dina personuppgifter behandla på ett korrekt och lagligt sätt. Uppgifterna du anger i formuläret kommer att sparas och läsas av Linda Tebib för att kunna slutföra beställningen.

Tebibs Art som ansvarig för de personuppgifter som samlas in.

 
X

Högerklicka

Innehåll skyddat av upphovsrätten