fbpx

Varukorg :

Din vagn är tom

Galleri

RSS

Att måla djur, det är inte bara att ta kopia av en djurbild, utan det är en avbildning av djurens själ med deras verkliga personlighet. Ett meddelande till mänskligheten. Att skydda djur och natur, är ett sätt att skydda mänskligheten. Jag målar djur i olika tekniker: Akvarell, olja, akryl, pastell, färgpennor och blyerts.

Man tänker mycket på vilken känsla man vill förmedla, låta intuition och fantasi ta över.Abstrakt konst representerar den känsliga världen utan att vara trogen den visuella verkligheten. Det är bara målade mentala bilder som speglar känslor av konstnären. Vi målar med blandade tekniker, collage, olja, akryl  och andra material.

Porträtten är en representation av djurs eller människors ansikte, men bakom varje porträtt döljer sig den subjektiva och emotionella personligheten. Tekniken utförs enligt kundens önskemål: Målning i olja, akryl, akvarell, färgpennor, blyerts, pastell.

 

Att måla blommor är en ren njutning för själen. Det är väldigt trevligt att se blommor hemma för ditt dagliga liv, särskilt när de är verk målade för hand. Vi målar med akvarell, olja, akryl och andra tekniker.

Landskapsmålning leder till många beställningar och likaså reproduktioner eller kopior av andra konstverk. Målningar är ofta i olja, akryl och akvarell.

 
X

Högerklicka

Innehåll skyddat av upphovsrätten