Varukorg :

Din vagn är tom

Välkommen

Tebibs art målar och erbjuder originella konstverk i olika tekniker: olja, akryl, akvarell, gouache, färgpennor, blyerts och pastell. Vi tar emot beställningar av olika slag t.ex.: porträtt av djur och människor, landskap och stilleben. Vi gör också abstrakta målningar och kopior av andra kontverk. vår konst fångar alla typer av människor.

Tebibs art består av två systrar, Linda och Hassiba. Vi är två konstnärer som kommer från en familj av konstnärer. Familjen har alltid älskat konst, såsom målningar och skulpturer och dessutom djur.

——-

Linda: Jag målar djur och jag har alltid kämpat för djurens rätt och för djurskydd sedan jag var liten.

Så djur har alltid varit den största delen av mitt liv. Mitt främsta mål är att medvetandegöra människor i allmänhet men också turister genom mina målningar. Jag vill också påvisa djurhandelns rätta ansikte: Tjuvjakt, skulpturer av elfenben, tjurfäktning, pälsar, hajfensoppa etc. Och vilka konsekvenser den har för drabbade djur. Jag kämpar också mot djurplågeri.

Hobbies: djur, måleri, skulptur, natur, musik, träning och fotografering.

——–

Hassiba: Mina målningar inom abstrakt impressionism och lyrisk abstraktion (en målning som inte bygger på regler) inbjuder till att väcka känslor i dig som kommer från dina egna mentala dispositioner. Mitt måleri speglar min själ och mina personliga känslor. Det bär tankar, meddelanden, önskningar, helt enkelt subjektivitet. När en målning är klar, blir den ett fritt utrymme för dig att gå utan riktning. Det skapas mellan dig och målningen en meditativ och privilegierad relation. Lämna dig i denna enkla kontemplation, låt känslorna komma! hobbies: måleri, skulptur, broderi, simning, katter och musik.

 

Jag målar djur och jag har alltid kämpat för djurens rätt och för djurskydd sedan jag var liten. Så djur har alltid varit den största delen av mitt liv. Mitt främsta mål är att medvetandegöra människor i allmänhet men också turister genom mina målningar. Jag vill också påvisa djurhandelns rätta ansikte: Tjuvjakt, skulpturer av elfenben, tjurfäktning, pälsar, hajfensoppa etc. Och vilka konsekvenser den har för drabbade djur. Jag kämpar också mot djurplågeri.

Linda : Konst Kempten’s :

 • 2017-04-01 Utställning i Stockholms salong i Lavalhallen, Nacka
 • 2016-01-09 Utställning Only Woman en speciel utställning framhäva kvinnors roll i galleri Quirinus i Köping.
 • 2016-12-12 Utställning i La Galleria Pall Mall i Royal Opera Arcade, London.
 • 2015-10-28 Utställning Foko Art To Go i Mood Stockholm.         
 • 2015-06–06 Utställning akvarellsommar i Edsvik konsthåll, sollentuna, Sverige.
 • 2014-09-06 Utställning i Väddö kyrka, Sverige.
 • 2013 – 03 – 30 Utställning International landskap Art i Visbo konsthall, Sverige.
 • 2012 – 10 – 21 Utställning Afrikans weck i Galleri Quirinus Köping, Sverige. Utställningen uppmärksammades i tidningen 24,genom en artikel om mitt tema
 • 2012 – 04 – 27 Utställning Animals Wildlife Art i Kungsy park Västerås, Sverige.
 • 2010 Första pris i tävlingen- kreativa konstnärer, från Algeriets president.
 • 2007 -09-27 Ett intyg om meritet i kultura utställning av arabländerna.
 • 2005 – 05 -18 Utställning i konstgalleriet i hallen Mohammed Tamam Algeriet.
 • 2005 Utställning i Galleri Mosaik sommaren som organiserades av ministeriet för kultur och konst i presidentens palats. Algeriet
 
X

Högerklicka

Innehåll skyddat av upphovsrätten