fbpx

Varukorg :

Din vagn är tom

Var vänlig läs igenom noga informationen och prislistan innan du börjar processen

Bra att veta

Tebibs Art bjuder hela tiden en (gratis ) glaserade ram med vit,beige eller svart färg till porträtten/bilden i storlekar vi har. du hittar mer information om ramar och storlekar i prislistan

Ta en titt

Titta igenom exempelporträtten på Galleri. Bestäm dig för vilken storlek och teknik du önskar.Titta på prislista också och ha idee om priserna. Du kan också maila dina favoritfoton via kontakt och fråga om råd vilken teknik som passar bäst och hur du tänker om porträttet.

Fyller i beställningsformuläret

Via ett enkelt formulär kan du göra din beställning av porträtt/bild. Du fyller i beställningsformuläret och ladda upp det foto /bild du önskar få. Vill du ha en djur/människa porträtt, det går jättebra om du skickar flera bilder, för att jag ska kunna göra ett fint porträtt.

Komma överens

Tebibs Art svarar på din förfrågan inom C24H. När vi kommit överens om dina önskemål sätter jag igång med porträttet/bilden så snart det blir din tur.

Du kan följa framstegen via blggen eller via FB, det är en perfekta sättet att hela tiden hålla dig uppdaterad. Undertiden har jag alltid en öppen mailkontakt med dig för att allt ska bli rätt och fin. Sedan bifogar jag bilden på porträttet/bilden för godkännande.

Om du önskar ändringar så ordnar jag det. Du skulle vara helt nöjd innan porträttet/bilden skickas. Människors porträtter som vi publicerar på våra socialamedier används endast då tillfrågad kund accepterat detta.

Hur lång tid tar det?

Det beror på hur lång kön är tar de flesta uppdrag mellan 1 vecka och 2 veckor att bli färdigt Med mycket detaljer och en långsam teknik som olja och akryl kan en beställning ta upp emot 3 veckoro, jag skickar alltid förslag på den standart tid för akvarell, blyrt, färgpannor och pastel är en vecka

PRIORITERAT

Har du en beställning som är aktut, skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så löser vi det.

Godkänt & Betallning

När du har godkänt porträttet/bilden mejlar jag en kopia av originalet porträtt/bild samt fakturan och informationen om hur du ska betala. Tebibs Art inväntar därefter betalning.

Ditt porträtt levereras

När betalningen är registrerad paketeras och levereras/hämtas bilden. Mer information om leverans, läs mer om leverans på villkor. Bor du nära är enklast och billigast att hämta bilden i Stockholm, för mer information om frakt läs Villkor

Har du frågor är du välkommen att maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakt

 
X

Högerklicka

Innehåll skyddat av upphovsrätten